Skip to content

Hur är det möjligt att ha fel; varför har vi inte alltid rätt

Digital föreläsning av Prof. Göran Sundholm (Leidens Universitet), med anledning av Världslogikdagen 2024. Föreläsningen arrangeras av Nationalkommittén för Logik, metodologi och filosofi, i samarbete med Kungl. Vetenskapsakademin och RJ-projektet ”Kunskapsresistens: orsaker, konsekvenser och motmedel” Föreläsningen är digital, via Zoom, och äger rum måndagen den 15 januari kl. 18. 
Länk till föreläsningen>

När du anmäler dig till något av Vetenskapsakademiens evenemang kommer Akademien att behandla dina angivna personuppgifter för att planera och genomföra detta. Läs mer i Akademiens Integritetspolicy.

Vetenskapsakademien fotograferar och filmar under ett flertal av sina evenemang. Foto- och videomaterial kommer att behandlas av Akademien och lämnas till tredje part för bearbetning. Materialet kan också komma att användas i kommande kommunikation för att informera om Akademiens verksamhet i någon av Akademiens digitala och/eller tryckta kanaler. Om du inte samtycker till detta eller har frågor angående vår behandling av personuppgifter kan du kontakta oss per telefon 08-673 95 00, eller e-post gdpr@kva.se

Läs mer om hur Akademien behandlar dina personuppgifter

Kontakt: Peter Brandén
E-post: program@kva.se

Hur är det möjligt att ha fel varför har vi inte alltid rätt